Mar

Hoi, dit ben ik!

Mar, geboren in 1981. Een dromer, denker en creatief met een passie voor mooie dingen en kwaliteit. Moeder van Amber (2009) en Dex (2012) en getrouwd en al heel lang samen met Martin. En sinds begin mei 2021 hebben we onze beagle Teddy!

Mijn dag begin ik het liefst met een rondje hardlopen en een grote café latte. Daarnaast ben ik gek op lekker eten, goede wijn, een spannende serie of een lekker tijdschrift. Ik ben een huismus, graag alleen en met mijn gezin, maar een avondje met vriendinnen is ook vaak een goed idee!

Ik heb al best wat jaren een hele fijne baan aan de universiteit van Leiden waar ik vier dagen onder schooltijd werk. Ideaal want ik kan altijd mijn kids van school halen, helpen met huiswerk en een hockey of voetbaltraining zien.

Naast moeder zijn, werken en nog heel veel andere dingen heb ik een passie gevonden in het schrijven van leuke en kleine teksten. Ik zie, observeer, luister en laat me inspireren door de wereld om me heen. De dagelijkse ervaringen van moeder zijn, vriendschap, gezin en verlies.

Mijn teksten kenmerken zich doordat ze vaak klein en gevoelig zijn, maar niet zwaar. De teksten zijn handgeschreven op mooi kwaliteitspapier en te bestellen in de formaten A4 en A5. Je kunt ook een originele handgeschreven poster bestellen die door mij is genummerd en gesigneerd. Hoe leuk om cadeau te geven aan een dierbare of gewoon voor jezelf!

Liefs! Mar