Mar

Hoi,

Ik ben Mar, geboren in 1981. Een dromer, denker en gevoelsmens met een passie voor mooie dingen en kwaliteit. De mama van Amber (2009) en Dex (2012) en getrouwd en al sinds mijn 19e samen met Martin. En sinds begin mei 2021 hebben we onze beagle Teddy!

Mijn dag begin ik het liefst met een rondje hardlopen en een grote café latte. Daarnaast ben ik gek op de zee, lekker eten, thee, wandelen met de hond, een spannende serie of een lekker tijdschrift. Ik ben een huismus, graag alleen en met mijn gezin, maar een avondje met vriendinnen is ook vaak een goed idee!

Ik werk al ruim 10 jaar,  in een ondersteunende functie, aan de universiteit van Leiden. Een hele fijne baan waar ik vier dagen onder schooltijd werk. Ideaal want ik ben bijna altijd thuis als de kids uit school komen.

Naast moeder zijn, werken en nog heel veel andere dingen heb ik een passie gevonden in het schrijven van leuke en kleine teksten. Ik zie, observeer, luister en laat me inspireren door de wereld om me heen. De dagelijkse ervaringen van moeder zijn, vriendschap, gezin en verlies.

Mijn teksten kenmerken zich doordat ze vaak klein en gevoelig zijn, maar niet zwaar. Dat mensen zich herkennen in mijn gedichten en het gevoel hebben dat het speciaal voor hen geschreven is vind ik het mooiste compliment.

Liefs! Mar